ZÁKLADY GIUBILEO

ZÁKLAD GIUBILEO LATTE

Je to základ úplně přirozený, bez rostlinných tuků, emulgátorů, umělých aromátů a syntetických stabilizátorů. Neobsahuje jednoduché cukry (dextróza, fruktóza), ani složité cukry (maltodextrin). Hodí se ideálně k přípravě mléčné zmrzliny s dokonalou krémovou konzistenci a přirozeným, jemným aroma. Umožňuje vyhotovení jednoduchého a krátkého seznamu složek. Pro získání ještě lepších efektů, a přitom pro zpestření seznamu složek, doporučujeme přidat k základu hroznový cukr naší výroby. Tento cukr při vhodném dávkování může nahradit ve zmrzlině všechny ostatní cukry (kromě sacharózy).

ZÁKLAD GIUBILEO CIOCCOLATO

Vytvořená podle stejné filozofie jako Giubileo Latte. Tento základ má velký obsah pravé, čisté čokolády, díky níž je chuť zmrzliny ideálně čokoládová, a přitom výrazná a dlouho zůstává v ústech. Kromě toho v základu nejsou žádné přísady rostlinných tuků, ani emulgátorů, a díky přídavku hnědého třtinového cukru a extraktu přirozené vanilky je zmrzlina nejen chutná, ale má také jednoduché složení, které láká spotřebitele k nákupu. Protože jsme ze složek základu odstranili všechny cukry, které průměrný spotřebitel nezná nebo může na ně mít negativní názor (dextróza, maltodextrin), doporučujeme přidat do zmrzlinové směsi hroznový cukr. Tento cukr zaručuje dosažení nejlepších výsledků. Směs je nutno připravit za horka pasterizaci nebo použitím k přípravě mikronizéru Giubileo XLP.

Je také dostupná verze Cioccolato al Latte, se stejnými kvalitativními vlastnostmi jako předchozí, avšak rozhodně jemnější a delikátnější chuti, tak oblíbenou zákazníky.

ZÁKLAD GIUBILEO FRUTTA

V tomto případě bylo naším cílem dosažení co nejlepší kvality ovocných sorbetů, při současném omezení seznamu složek. Jediným stabilizátorem použitým v tomto základu je pektin. Odstranili jsme tuky, emulgátory, glukózu, dextrózu a všechny ostatní cukry, kromě třtinového.

Doporučuje přípravu sorbetů s 50 % obsahem čerstvého nebo mraženého ovoce, bez přídavků ovocných past, aromátů a barviva. Jsme přesvědčení, že dobrý sorbet musí obsahovat spoustu ovoce, a právě tak tomu je u našeho výrobku. Tento je připraven s použitím horké vody, jestli je to možné v souladu s konkrétními programy Giubileo XLP, zaručujícími optimální proces. Po přidání studené vody, lze stejný produkt použit až do získání chutných cremolat.

ZÁKLAD GIUBILEO FRUTTA PIÙ

Je to koncentrovaná verze základu Giubileo Frutta, vytvořená s myšlenkou o výrobcích zmrzliny, kteří chtějí získat sorbety nejvyšší kvality, s přídavkem cukru (nejlépe třtinového) a hroznového. Výrobci tradičních sorbetů mohou přidat Integra Fibre ke zlepšení konzistence. Zvlášť doporučujeme použití integrátoru k sorbetům z kyselého ovoce (např. z citrónu), pro něž přísada suché hmoty umožní uchovat měkkou a hladkou konzistenci. Glukózu, dextrózu, maltodextrin, škrob, emulgátory a stabilizátory s exotickými názvy jsme vyměnili za fruktózu, pektin a rostlinnou buničinu – všechny složky, které jsou dobře známé a ceněné ze strany spotřebitelů. Rovněž v tomto případě by směs měla být rozpustná v horké vodě, a nejlepší efekty dosahujeme s použitím vhodného programu na speciálním stroji Giubileo XLP.

SOLUZIONE FRUTTA

Soluzione Frutta je řešením pro výrobce zmrzliny, kteří chtějí spojit snadnou práci s nejvyšší kvalitou. Tekutá směs ze složek, které spotřebitel dobře zná (třtinový cukr, hroznový cukr…) a pektin (jediný stabilizátor). Výrobek ve výrobě sorbetů s vysokým obsahem ovoce a cremolat (ledová tříšť z ovoce) nejvyšší kvality, s tzv. „čistým štítkem”. Den za dnem Váš ovocný sorbet neobsahující mléčné deriváty a tuky přesvědčí dokonce nejnáročnějšího zákazníka. Soluzione Frutta Comprital obsahuje cca 70° Bx a 267 Kcal/100 g. Ode dneška dostupný v novém, praktickém obalu Tetra Pak.

Comprital Group

Comprital dává k dispozici všem profesionálům kompletní linií produktů zpracovaných s myšlenkou o tom, aby vyšel vstříc všem aspektům světa profesionální zmrzliny, cukrářství a kávy. Pouze tyto produkty svého druhu se na trhu vyznačují kvalitou složek a surovin a originalitou a inovativností. Umožňují každému profesionálovi vyjádřit vlastní kreativitu a dosažení co nejlepších výsledků.


Comprital