STRACCIATELLE

NERO FONDENTE

Tato čokoláda v láhvi se stává tekutou při teplotě nad 20°C, a po kontaktu se zmrzlinou mění konzistenci na tuhou a křupkavou. Výhodná k používání jako straciatella v kyvetě, ale také v kelímcích a na zmrzlinu v oplatce.

Není to obyčejná straciatella, ani typický čokoládový topping.

COPERT CIOK

Straciatella k používání jako křupkavá poleva v impulsní zmrzlině. Kvalita za rozumnou cenu.

STRACCIATELLA EXTRA

Čokoládová poleva ideální pro zmrzlinárny, s kakaovým máslem, zajišťující nebeské zážitky na patře.

CIOCCOLATO BIANCO GIUBILEO

Pasta bílá čokoláda se silným přirozeným aroma, bez emulgátorů a dodatečných látek.

CIOCCOLATO FONDENTE 70 % GIUBILEO

Výrazná chuť pro opravdové znalce čokolády.

Comprital Group

Comprital dává k dispozici všem profesionálům kompletní linií produktů zpracovaných s myšlenkou o tom, aby vyšel vstříc všem aspektům světa profesionální zmrzliny, cukrářství a kávy. Pouze tyto produkty svého druhu se na trhu vyznačují kvalitou složek a surovin a originalitou a inovativností. Umožňují každému profesionálovi vyjádřit vlastní kreativitu a dosažení co nejlepších výsledků.


Comprital